Neighbourhood Veterinary Hospital




  • mainhouse family room contemporary
  • maindog noperson architecture family
  • mainroom house shelf indoors
  • maininteriordesign indoors contemporary luxury
  • maincontemporary window interiordesign indoors
  • mainindoors interiordesign room furniture
  • maininteriordesign contemporary indoors furniture
  • mainindoors noperson contemporary interiordesign
  • mainnoperson architecture lamp interiordesign
  • maininteriordesign indoors furniture room
  • maininteriordesign indoors contemporary room
  • maininteriordesign indoors room tradingfloor
  • mainindoors step interiordesign noperson
  • mainnoperson architecture indoors interiordesign
  • mainnoperson indoors interiordesign container
  • mainshelf wood noperson interiordesign
  • mainpainting museum exhibition room
  • mainindoors dog noperson family
  • mainempty noperson wood retro
  • mainempty noperson wood retro
  • mainindoors room interiordesign furniture
  • mainroom indoors furniture interiordesign
  • mainfamily contemporary interiordesign indoors
  • mainindoors interiordesign family door
  • mainindoors family mirror hotel
  • mainnoperson architecture indoors museum
  • mainhospital room indoors furniture
  • mainchair room furniture indoors
  • mainroom furniture indoors chair
  • mainindoors shelf contemporary interiordesign
  • mainshelf room indoors furniture
  • mainwindow indoors door room
  • mainindoors room shelf tradingfloor
  • mainhospital surgery medicine healthcare
  • mainindoors room contemporary furniture
  • mainhospital medicine room surgery

This new veterinary hospital is located in an old heritage home in the west end of Kamloops. The house was converted to office space in a 1970s renovation but the new owners wanted to bring it back to its historical glory. The floor plan was completely reconfigured to suit the needs of the new clinic, as well as, divide the floors into 2 separate suites. The interior design of the veterinary clinic utilized some salvaged material, such as original wood barn doors and light fixtures and included more architectural details that spoke to the past. The colour scheme and materials are classic but with a modern flare, using warm wood tones, chevron and hexagon patterns, and large animal motifs. The end result is a boutique style clinic with charm and a sense of home.


Contractor: A&T Project Developments

Photographer: Natalie Dollman Photography

back to top