SKIN




  • mainindoors room chair sofa
  • mainindoors family interiordesign room
  • mainindoors contemporary interiordesign room
  • mainindoors room house family
  • maininteriordesign contemporary indoors family
  • mainindoors interiordesign contemporary room
  • mainindoors room furniture interiordesign
  • mainindoors room interiordesign furniture
  • mainindoors room interiordesign furniture
  • mainnoperson wood food stilllife
  • mainnoperson stilllife wood vintage
  • mainindoors interiordesign contemporary family
  • mainroom furniture indoors interiordesign
  • mainroom furniture indoors interiordesign
  • maininteriordesign indoors family furniture
  • maininteriordesign indoors family minimalist
  • maininteriordesign indoors contemporary noperson
  • mainnoperson interiordesign bathroom luxury
  • mainleaf retro vintage noperson
  • mainindoors interiordesign room empty
  • mainroom furniture interiordesign chair
  • mainroom indoors family furniture
  • mainroom indoors furniture chair
  • mainroom furniture indoors family
  • mainroom furniture chair indoors
  • mainindoors interiordesign family contemporary
  • mainnoperson indoors interiordesign wood
  • mainindoors family noperson room
  • mainindoors interiordesign contemporary minimalist
  • mainchair indoors furniture people
  • mainindoors interiordesign family furniture
  • mainindoors family art painting
  • mainindoors portrait fashion girl
  • maininteriordesign indoors room furniture
  • mainindoors interiordesign contemporary room
  • mainroom indoors furniture interiordesign
  • mainnoperson interiordesign indoors contemporary
  • mainindoors interiordesign room window

The Owners of SKIN had us excited from the beginning with their vision of creating a high end, state of the art clinic not available anywhere else in Kamloops. The interiors took subtle inspiration from their branding; utilizing a circle motif, warm textures, transitional styling, soft forms, sexy imagery, and feminine charm. The initial space was used as a Doctors office; but needed to be adjusted to accommodate the needs of a medical cosmetic clinic. The main layout changes included a new front reception, snack and coffee bar, consult room, bathrooms, and check out room. We maintained the existing treatment room layout but added new custom millwork stations, lighting, and various murals that each reflect the function of the room. To integrate imagery throughout the space, we custom printed beautiful faces on wood panels to create warm and contrasting elements throughout interior. When being in the space, it makes you happy with it’s brightly lit interior, comfortable furnishings, and gorgeous backdrops.

Contractor: A&T Project Developments

Photographer: Natalie Dollman Photography

back to top